Asunto Oy Tillinmäen Länsirinne nyt varattavissa!

Tutustu kohteeseen

Asunto Oy Tillinmäen Länsirinne nyt varattavissa!

Tutustu kohteeseen

2021

Joulukuu

7

Asuntoa

94,5 - 106

m²

As Oy Tillinmäen Länsirinne nousee Espoon Keskuspuiston upeisiin maisemiin

Asunto Oy Tillinmäen Länsirinne valmistuu Espoon Keskuspuiston rajalle

Asunto Oy Tillinmäen Länsirinne on kolmen paritalon ja yhden erillistalon kohde loistavalla luonnonläheisellä sijainnilla Espoossa, Tillinmäen länsipuolen rinteessä.

Aurinkoiselle luonnonläheiselle paikalle, Espoon keskuspuiston ulkoilumaastojen välittömään läheisyyteen valmistuu Joulukuussa 2021 seitsemän huoneistoa upealla rinneratkaisulla.

Saunalahti-Tillinmäen -alue on viihtyisä, rauhallinen asuinalue aivan Espoon Keskuspuiston laidalla. Metsäpolut ja kunto- ja hiihtoradat odottavat nauttimaan luonnosta ihan kotioven tuntumassa ja päivittäistavarapalvelut Saunalahden S-market sekä Lasihytin K-Supermarket ovat vain muutaman minuutin matkan päässä.

Varaa asuntoLataa esite

Moderneja koteja hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä

Valoisia ja avaria skandinaavisia koteja

Saunalahti-Tillinmäen alueella on useita kouluja sekä päiväkoteja. Lähimmät päiväkodit ovat Vuoripirtintien päädyssä, jonne on kävelytietä matkaa vain n. 300 metriä. Saunalahden koululle pääsee suoraan kevyen liikenteen väylää. Alueella on useita leikkipaikkoja sekä monenlaista toimintaa eri-ikäisille lapsille ja vanhemmille.

Julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat hyvät ja tulevaisuudessa Metrokin tulee kulkemaan pyöräilymatkan päästä.

2021

Joulukuu

7

Asuntoa

106

m²

As Oy Tillinmäen Länsirinne

TILAA USEAMMALLE AUTOLLE

As Oy Tillinmäen Länsirinteessä ei tarvitse huolehtia autojen parkkeeraamisesta – jokaisella asunnolla on 2 autopaikkaa, joista suurimmassa osassa toinen on katospaikka. 

Ensiluokkaiset materiaalit

As Oy Tillinmäen Länsirinne valmistuu laadukkaista materiaaleista energiatehokkaalla rakenteella ja korkeatasoisella varustelulla – vakiona koteihin kuuluu mm. Puustellin keittiöt ja kaapistot.

KOTI SINUNLAISEESI ASUMISEEN

Nämä kodit mukautuvat juuri sinun asumisen tarpeisiisi – kaikissa huoneistoissa on suuret katetut terassit (terassilasitus lisävarusteena), useampi sisäänkäynti, parveke sekä 6-9 m² varasto asunnosta riippuen.

Huikea Early Bird -tarjous!

As Oy Klintenin kolme ensimmäistä ostajaa saavat 10 000 € arvosta etuja Vaihtoehtoina Valmistulen upea Monaco-takka ja korvausilmapiippu asennettuina tai Mitsubishi Electric LN25 -ilmalämpöpumppu sekä 7000 € arvoinen lahjakortti Puustelli -kalustemuutoksia varten - nyt kannattaa olla nopea!

Asunto Oy Tillinmäen Länsirinne | Harmaaniityntie 9, 02780 Espoo

Jätä soittopyyntö

    Hyväksymällä ehdot annat Ardea Groupille luvan käsitellä yhteystietojasi asiakasrekisteriselosteen mukaisesti.