Huoneistoremontti asiakkaan budjetilla

Remontit

Toteutamme huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla asiakkaan antamalla budjetilla. Sinun ei asiakkaana tarvitse kuin kertoa mitä haluat, me hoidamme loput. Ja vaikka et tietäisi tarkkaan mitä haluat, meiltä löytyy apua myös siihen. Suoritamme huoneistoremontin ”avaimet käteen” -periaatteella, huoneisto tarkastettuna ja siivottuna. Hoidamme suunnitelmat, lupa-asiat, taloyhtiön vaatimukset sekä raportoinnin ja valvonnan puolestanne.

Materiaalit saamme yhteistyökumppaniemme kautta usein asiakkaitamme edullisemmin, toimittajiamme ovat alan johtavat sisustusmateriaalien toimittajat. Voimme huolehtia kaikista remontin vaiheista suunnittelusta toteutukseen, jotta asiakas voi jälkikäteen vain nauttia asunnon tuoreesta ulkoilmeestä.

Meillä on erikoisosaamista kantakaupungin klassisten huoneistojen remontoinnissa ja pystymme hyvin yhdistämään alkuperäistä sekä modernia hankkeissamme. Katso referenssikohteemme, joista näet kantakaupungissa suoritettuja huoneistoremontteja.

Pyydä tarjous

Taloyhtiön tilojen saaneraus

Toteutamme myös yleisten tilojen, pesuhuoneiden, porraskäytävien sekä muiden taloyhtiön tilojen saneerauksia.

Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta urakasta suunnitteluineen tästä.

Pientalorakentaminen sekä autokatokset, autotallit / hallit

Pientalorakentaminen on aina ollut ydinosaamisaluetta, mikäli kaipaat laajennusta, autotallia -katosta tai vaikka suurempaakin hallia, pyydä rohkeasti tarjous. Hoidamme näissäkin kaiken suunnittelusta toteutukseen.

Ota yhteyttä

    Hyväksymällä ehdot annat Ardea Groupille luvan käsitellä yhteystietojasi asiakasrekisteriselosteen mukaisesti.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.