Arjen luksusta Espoon Keskuspuiston naapurissa

Tutustu kohteeseen

2024

Kevät

5

Asuntoa

106,5

m²

Tammilaaksontie 10 nousee Espoon Keskuspuiston upeisiin maisemiin, omalle tontille

Tammilaaksontie 10 nousee Espoon Keskuspuiston upeisiin maisemiin, omalle tontille

Tammilaaksontie 10 on viiden erillistalon kohde loistavalla luonnonläheisellä sijainnilla Espoossa, Tillinmäen länsipuolen rinteessä. Muuttajien iloksi taloyhtiö sijaitsee omalla aurinkoisella tontilla – Espoon keskuspuiston ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä.

Valoa tulvivat 106,5m² talot tarjoavat asukkailleen todellista arjen luksusta. Viihtyisä ja rauhallinen Saunalahti-Tillinmäen alue hemmottelee asukkaitaan sopivalla yhdistelmällä luontoa ja palveluita: Metsäpolut ja kunto- ja hiihtoradat odottavat ihan kotioven tuntumassa ja päivittäistavarapalvelutkin löytyvät vain muutaman minuutin matkan päästä Saunalahden S-marketin ja Lasihytin K-Supermarketin muodossa.

Varaa asunto

Moderneja koteja hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä

Valoisia ja avaria skandinaavisia koteja

Saunalahti-Tillinmäen alueella on useita kouluja sekä päiväkoteja. Lähimmät päiväkodit ovat Vuoripirtintien päädyssä, jonne on kävelytietä matkaa vain n. 300 metriä. Saunalahden koululle pääsee suoraan kevyen liikenteen väylää. Alueella on useita leikkipaikkoja sekä monenlaista toimintaa eri-ikäisille lapsille ja vanhemmille.

Julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat hyvät ja tulevaisuudessa Metrokin tulee kulkemaan pyöräilymatkan päästä.

2021

Joulukuu

7

Asuntoa

106

m²

Tammilaaksontie 10

LUONNON YMPÄRÖIMÄNÄ

Arjen luksusta on aamulenkki Espoon Keskuspuistosta nauttien – lintujen laulua ja metsän ääniä kuunnellen.

Lenkkipolut ja hiihtoladut alkavat suoraan naapurustostasi.

Ensiluokkaiset materiaalit

Tammilaaksontie 10 kodit valmistuvat korkeatasoisista materiaaleista energiatehokkaalla rakenteella – vakiona koteihin kuuluu mm. Puustellin keittiöt ja kaapistot.

KOTI SINUNLAISEESI ASUMISEEN

Nämä kodit mukautuvat juuri sinun asumisen tarpeisiisi – kaikissa huoneistoissa on katetut terassit (terassilasitus lisävarusteena)

Huikea Early Bird -tarjous!

As Oy Klintenin kolme ensimmäistä ostajaa saavat 10 000 € arvosta etuja Vaihtoehtoina Valmistulen upea Monaco-takka ja korvausilmapiippu asennettuina tai Mitsubishi Electric LN25 -ilmalämpöpumppu sekä 7000 € arvoinen lahjakortti Puustelli -kalustemuutoksia varten - nyt kannattaa olla nopea!

Tammilaaksontie 10, 02780 Espoo

Jätä soittopyyntö

    Hyväksymällä ehdot annat Ardea Groupille luvan käsitellä yhteystietojasi asiakasrekisteriselosteen mukaisesti.